Hummus

Snacks, Veganer, Vegetar

Hummus er altid super nemt at bruge som tilbehør til kød eller salater, på brød, som dip eller hvad du nu har lyst til. Jeg kan godt lide det simpelt og min opskrift ser sådan ud:

  • 400g udblødte og kogte kikærter (eller 1 dåse)
  • 1 spsk. tahin
  • 2 spsk. olivenolie
  • Saft fra ca. ½ cirton
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. kværnet spidskommen
  • 1 tsk. stødt eller frisk gurkemeje
  • 1 tsk. paprika (evt.røget)
  • Chili hvis man har lyst

Blend det hele igennem og tilsæt vand lidt ad gangen til konsistensen er som du vil have den. Opbevar den på køl, gerne under låg. Kan holde sig i ca.1 uge.

s h

Date

6. juli 2018

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.