Grov og frisk salat med rosenkål

Måltidssalater, Salater, Veganer, Vegetar

Cirka 2 personer

  • 12-15 rosenkål
  • 4 store grønkålsblade
  • ½ ml. stor fennikel
  • 1 stor håndfuld grønne vindruer

Dressing

  • 2 spsk. extra jomfruolivenolie
  • 1 tsk. god dijon senep
  • 1 tsk. økologisk honning
  • Saft fra ½ citron
  • Salt og peber efter behov

Skyl rosenkålen og grønkål godt og fjern de yderste blade af rosenkålen. Skær bunden af og træk bladene fra stokken. Skær bladene fra den hårde stilk på grønkålen og hak den fint. Hvis man ønsker det hakket ekstra fit, kan det godt tåle at komme i en foodprocessor. Snik fennikel tyndt, evt. på et mandolinjern, og halver druerne. Hæld dressingen over og server med det samme.

s h

Date

6. januar 2021

Tags

energi, kost, opskrift, sundhed

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.