Abrikos og pistacie kugler.
25 g dadler
50 g tørrede abrikoser (den brune slags)
100 g mandelmel (kan købes færdig eller laves i kaffekværn)
½ spsk. kokosolie
½ tsk. stødt ingefær
½ tsk. kanel
ca.50 g mørk chokolade
20-25 g usaltede pistacenødder
Blød dadler og abrikoser op i lidt kogende vand og blend til jævn konsistens.
Mandel melet, krydderier og kokosolien æltes i massen med en gaffel og formes til mellemstore kugler. Chokoladen smeltes over vandbad og køles lidt af. Læg kuglerne på en gaffel, overtræk med chokolade og læg på bagepapir, drys med de hakkede pistacienødder.
Stil i køleskab i ca. ½ time. Kan holde sig i ca. 1 uge i lufttæt boks i køleskab.
17. april 2018
No Comments
Sorry, the comment form is closed at this time.