Om Chaline

Jeg er uddannet Body-sds behandler, kinesisk akupunktør og kostvejleder og arbejder generelt holistisk orienteret. Dette vil sige at min fineste opgave er at finde den røde tråd i dine symptomer for derfra at behandle årsagen til problemet og ikke kun symptomet.

Jeg behandler ofte hovedpiner/migræne, smerter i nakke, lænd og iskias, graviditets relaterede problematikker som f.eks. væske ophobninger og bækkenløsning, led og muskelsmerter.

Desuden arbejder jeg også meget med fordøjelses problematikker, hudproblemer, fertilitet og modning op til fødsel, depression/angst og stress relaterede problematikker af alle slags.

Grundet min uddannelses baggrund griber jeg ofte problematikker an, ved at kombinere mine behandlingsredskaber – såfremt det giver mening for dig og for behandlingen.

Baggrund:

Body-sds terapeut 2001

Akupunktør fra Helse skolen i Søborg 2005

Kostvejleder fra Kostakademiet 2011

Desuden tager jeg løbende opdaterende kurser.

Jeg er RAB (registreret alternativ behandler) registreret gennem Dakobe

 

TIDLIGERE KLIENTER

“Chaline er fantastisk og hjalp mig med aku ved ægoplægning og har nu skønne Frida på 14 mdr.”

Tina Stenshøj

“Jeg har i forbindelse med min graviditet fået modnings akupunktur for at lette fødslen. Jeg fødte på under 4 timer. Udover effekten af behandlingen (som jeg var rigtig tilfreds med) så er Chaline et dejligt, empatisk og yderst kompetent menneske og behandler, som kunne rumme mig og mine hormoner og som kan sit håndværk. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og vil til hver en tid opsøge hende igen.”

Christina Henriques Hannibal

“Fik akupunktur i min graviditet, og kan varmt anbefale Chaline. Hun er top professionel, som ved hvad hun laver, og ikke mindst super sød.”

Sara Langevang

“Akupunktur ved barnløshed, IVF og IUI virker, især hvis du er over de magiske 40 år, og en såkaldt ´low responder´. Kan varmt anbefale at få dig et forløb hos Chaline Hyldgaard (København), som er den ægte vare. Jeg fik hende anbefalet af en bekendt der havde opnået positiv graviditet efter besøg hos Chaline Hyldgaard, efter mange forgæves IUI forsøg. Jeg selv 43 år, og med dårlige AMH tal og en statistik der var til at græde over kom til Chaline efter 3 IUI forsøg og et forgæves IVF forsøg og ´ hey presto ´så var jeg gravid. Er ikke et sekund i tvivl om at det var forløbet hos Chaline der gjorde hele forskellen, så ´why not go all in´ som jeg tænkte, da jeg donerede de sidste penge til fertilitetsklinikken til mit sidst reagensglas forsøg, ville ønske jeg havde gjort det fra starten! Kontakt Chaline og få optimeret dit forløb op til IUI, IVF og ægoplægning, jeg var et håbløst tilfælde med dårlige tal, over 40 og flere forgæves IUI/IVF bag mig, og her sidder jeg med barn nr. 2 som er perfekt, sådan Chaline!!”

Anne Aaen Hall