Velkommen til

Jeg arbejder holistisk og traumeinformeret med både fysiske og mentale symptomer. Dette betyder at det er min fineste opgave, sammen med dig, at få afdækket hvad der er på spil i din krop, med fokus på årsag frem for symptomer.

Jeg har gennem de sidste mange år specialiseret mig i hjernerystelser/piskesmæld, stress, angst/uro, PTSD, depression og graviditets relaterede problematikker som fertilitet, væske ophobninger, bækkenløsning og laver desuden både fødselsmodning og igangsættelse af fødsler.

ALLE er dog velkomne, med alle typer problematikker! Er du i tvivl om mine behandlinger kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Jeg kombinerer ofte mine behandlingsredskaber for at kunne hjælpe dig bedst mulig, så når du kommer, lægger vi sammen en plan for hvordan dette kan give bedst mening i praksis.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

Min baggrund:

Body-sds terapeut 2001

Akupunktør fra Helse skolen i Søborg 2005

Kostvejleder fra Kostakademiet 2011

Skolen for psykosomatik v. Ulla Rung Weeke 2021

Desuden modtager jeg løbende supervision og tager opfølgende kurser.

Jeg er RAB registreret (registreret alternativ behandler) gennem Dakobe

 

TIDLIGERE KLIENTER

"Jeg har deltaget på Chalines "Intro meridiankursus for kropsnørder". Og selv om du kun er lidt "kropsnørd" så kan jeg varmt anbefale kurset. Kinesisk medicin og læren om meridianbaner er et stort og omfattende emne, men Chaline formår at trække det væsentligste frem og give dig et super og brugbart overblik. Og så gør hun det med humor og entusiasme. Du mærker virkelig, at hun brænder for dette her, og hun vil så gerne give dig viden om det. At hun også er en fabelagtig behandler, er en helt anden, men ikke mindre vigtig historie"

Christina Theilgaard

Jeg kan ikke andet end at give Chaline og hendes nåle den varmeste anbefaling!! Da jeg var ca. 5 mdr. henne i min graviditet begyndte jeg at få vildt ondt i min iskias. Det blev værre og værre, jeg kunne næsten ikke gå og jeg bandede min graviditet langt væk. Lidt tid efter kontaktede jeg Chaline, som hurtigt fandt en tid til mig. Allerede imens jeg lå på hendes briks med nåle i kroppen kunne jeg mærke en snurren og tiltagende varme i kroppen. Efter 45 min. rejste jeg mig fra briksen og kunne for første gang i lang tid bevæge mig uden at have lyst til at skrige. Jeg kom en gang til med iskias, bare for at være helt sikker. Min graviditet blev efterfølgende fantastisk og helt uden gener - wauw altså!! 3 uger inden termin begyndte jeg en formodningsproces hos Chaline. Det super fede var, at jeg var tvunget til at ligge og slappe af på hendes skønne briks med varme i ca. 40 min. - et virkelig godt og tiltrængt break! Jeg var der 3 gange og samme dag jeg fik den 3. gang gik min fødsel i gang om natten. Alt i alt, så kan jeg KUN anbefale Chaline og hendes nåle - det virkede på mig og jeg var vild med det! Nu skal jeg ikke have flere børn, men skulle jeg, ville jeg klart tage op til hende i Rehab. Hun har styr på det der med de nåle!

Jankeh Kalichelo

Mit forløb hos Chaline føles som et mirakel. Efter næsten konstante rygproblemer, hovedpine, kvalme og sygdom/sløjhed i alt for mange år mærker jeg nu ny energi og en krop i balance. Jeg har prøvet mange behandlingsformer - det virkede først for alvor hos Chaline. Jeg kniber mig i armen ved at mærke, ja, min krop fungerer uden smerter og ubehag. Chalines holistiske tilgang kan jeg på det varmeste anbefale.

Thea Bohm

“Chaline er fantastisk og hjalp mig med aku ved ægoplægning og har nu skønne Frida på 14 mdr.”

Tina Stenshøj

“Jeg har i forbindelse med min graviditet fået modnings akupunktur for at lette fødslen. Jeg fødte på under 4 timer. Udover effekten af behandlingen (som jeg var rigtig tilfreds med) så er Chaline et dejligt, empatisk og yderst kompetent menneske og behandler, som kunne rumme mig og mine hormoner og som kan sit håndværk. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og vil til hver en tid opsøge hende igen.”

Christina Henriques Hannibal

“Fik akupunktur i min graviditet, og kan varmt anbefale Chaline. Hun er top professionel, som ved hvad hun laver, og ikke mindst super sød.”

Sara Langevang

“Akupunktur ved barnløshed, IVF og IUI virker, især hvis du er over de magiske 40 år, og en såkaldt ´low responder´. Kan varmt anbefale at få dig et forløb hos Chaline Hyldgaard (København), som er den ægte vare. Jeg fik hende anbefalet af en bekendt der havde opnået positiv graviditet efter besøg hos Chaline Hyldgaard, efter mange forgæves IUI forsøg. Jeg selv 43 år, og med dårlige AMH tal og en statistik der var til at græde over kom til Chaline efter 3 IUI forsøg og et forgæves IVF forsøg og ´ hey presto ´så var jeg gravid. Er ikke et sekund i tvivl om at det var forløbet hos Chaline der gjorde hele forskellen, så ´why not go all in´ som jeg tænkte, da jeg donerede de sidste penge til fertilitetsklinikken til mit sidst reagensglas forsøg, ville ønske jeg havde gjort det fra starten! Kontakt Chaline og få optimeret dit forløb op til IUI, IVF og ægoplægning, jeg var et håbløst tilfælde med dårlige tal, over 40 og flere forgæves IUI/IVF bag mig, og her sidder jeg med barn nr. 2 som er perfekt, sådan Chaline!!”

Anne Aaen Hall